NL EN DE

Used Trucks

Allers  /  Used Trucks

“Goede gebruikte trucks tegen de juiste prijs; we hebben er één of we zoeken er één”

Zorgeloze aanschaf

Om onze klanten te ontzorgen heeft Allers Bedrijfswagens een in- & verkoopafdeling voor gebruikte trucks. Hierdoor kan elke klant snel en eenvoudig, tegen een juiste prijs, zijn gebruikte truck inruilen. Allers Used Trucks ruilt trucks in van elk merk en elke specificatie.

Gebruikte DAF trucks

Omdat Allers Bedrijfswagens de officiële DAF-dealer is voor haar primaire verzorgingsgebied, bestaat de voorraad gebruikte trucks voor het grootste gedeelte uit jonge, door ons ingeruilde DAF trucks. In de meeste gevallen zijn deze trucks door ons onderhouden.

Klaar voor gebruik

Onze gebruikte trucks worden door de technici van Allers gecontroleerd, gekeurd (APK of TüV) en voorzien van een uitgebreid statusrapport. Indien gewenst kunnen eventuele gebreken voor aflevering hersteld worden. Ook leveren wij uiteraard alle ondersteuning en documentatie voor export van de truck. Indien gewenst verzorgen wij het transport naar uw locatie of de wereldwijde verscheping van uw trucks.

Ruime voorraad

Voor de verkoop hebben wij altijd vijftig gebruikte – Nederlandse of Duitse – trucks op voorraad. Uiteraard kunnen wij financiering en verzekering voor deze trucks regelen. Mocht de door u gewenste truck (nog) niet in onze voorraad aanwezig zijn, dan kan onze afdeling gebruikte trucks voor u op zoek gaan naar een gebruikte truck naar uw wensen en behoeften.

DAF First Choice

Een deel van onze gebruikte trucks kan verkocht worden als ‘DAF First Choice’. Deze trucks voldoen dan aan de strenge eisen om dit keurmerk te ontvangen:
• Minder dan vijf jaar oud
• Minder dan 500.000 kilometer
• Compleet nagekeken, van binnen en van buiten.
• Klaar voor gebruik

Bovendien heeft elke First Choice truck First Choice Care, oftewel zes maanden garantie op de aandrijflijn.

Aankoopadvies

Maak een afspraak met één van onze medewerkers.

  • Eric Ghielen (Medewerker Used Trucks)

Of u nu een nieuwe vrachtwagen of een gebruikte vrachtwagen zoekt, bij Allers Bedrijfswagens bent u aan het goede adres! Uiteraard hebben we op onze locatie TradePort aan de Tasmanweg 1 te Venlo een uitgebreider aanbod.
Op onze locatie kunt u zelf de voertuigen bezichtigen en “ervaren”. Onze verkopers helpen u graag om een oplossing te vinden die het beste bij uw situatie past.