NL EN DE

TRP Parts en Service formule biedt eigenaren van oudere trucks voordelen

24 apr 2018 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  TRP Parts en Service formule biedt eigenaren van oudere trucks voordelen

Een uniek integraal onderhoud en reparatie concept om eigenaren van oude trucks en trailers – ongeacht merk – volledig te ontzorgen tegen een scherpe prijs. Daarmee starten vandaag vijf Nederlandse DAF dealers. Op onderdelen, materialen en werkzaamheden krijgt de eigenaar tot 2 jaar garantie. Deze DAF dealers rollen 5 servicelocaties uit onder de vlag van TRP, een brand van PACCAR Inc.

De vijf dealerbedrijven (Allers Bedrijfswagens Weert, Bakker Amersfoort, Van Hooft Boxtel, Sent Waninge Assen en TB Gorinchem) beginnen met dit initiatief omdat ze in hun eigen regio een duidelijke vraag naar deze service zien. De dealers worden bij de lancering van het concept ondersteund door DAF Nederland.

Jan van Keulen, Algemeen Directeur van DAF Nederland: “De dealers zijn stuk voor stuk gevestigd op strategische, logistieke knooppunten. We hopen het netwerk de komende jaren te kunnen uitrollen zodat elke eigenaar van een truck of trailer gebruik kan maken van de uitstekend opgeleide monteurs en optimaal uitgeruste werkplaatsen.”

Het nieuwe TRP service concept staat verder voor transparantie, garantie en het gebruik van alleen hoogwaardige materialen. Eigenaren kunnen rekenen op een scherpe, transparante all-in prijs inclusief montage en op in de werkplaats gemonteerde onderdelen, wordt tot 2 jaar volledige garantie gegeven. Bovendien heeft TRP maar liefst 80.000 onderdelen op voorraad zodat het onderhoud van vrijwel elke truck en trailer, ongeacht het bouwjaar, direct kan beginnen zodra het materieel de werkplaats in rolt.

Al deze TRP onderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als de originele onderdelen. “Voor het testen van TRP onderdelen gelden strenge eisen. Vaak worden deze testen uitgevoerd door onafhankelijke instituten als TNO, TÜV en QBT. Bij deze testen worden de TRP producten blootgesteld aan extreme omstandigheden, net als in de praktijk. Deze uitvoerige kwaliteitscontrole onderscheidt TRP van andere aanbieders op de onderdelenmarkt. Met een TRP product is kwaliteit dus gegarandeerd”, aldus Ronald van de Meerakker, Country Parts Manager Nederland.

TRP is al meer dan 25 jaar mondiaal actief. Ruim 4 jaar geleden opende PACCAR PARTS haar eerste TRP locatie in Europa en telt hier inmiddels meer dan 130 locaties in meer dan 30 landen.