NL EN DE

Service

Allers  /  Service

“Verrassingen zijn voor feestjes. Wij regelen alles transparant, duidelijk en met goede afspraken vooraf”

 

Aaneengesloten gebied

In de negen vestigingen in ons aaneengesloten gebied in Limburg, Zuid-Oost Brabant en Nordrhein Westfalen kunt u terecht voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw truck, op-, aanbouw en trailer.

 

DAF service partner

Allers Bedrijfswagens is op al haar vestigingen officieel DAF Service Partner. Dit betekent dat al onze technici getraind en gecertificeerd zijn conform de door DAF Trucks NV bepaalde dealerstandards. In alle vestigingen is naast de juiste kennis, kunde en vaardigheden voor het merk DAF uiteraard ook alle benodigde apparatuur en gereedschap voor het merk DAF beschikbaar.

 

Gecertificeerde deskundigheid

Uiteraard zijn onze technici opgeleid om het volledige pakket diensten voor alle merken trucks te leveren, maar we hebben ook diverse specialisten voor o.a. hydrauliek, huisvuilopbouwen, bussen, laadkranen, laadkleppen en trailers. Vanzelfsprekend beschikt Allers Bedrijfswagens over alle certificeringen om uw volledige voertuig conform leveranciersstandaards te onderhouden.

 

Duidelijkheid vooraf

Bij het maken van uw afspraak ontvangt u vooraf een gedetailleerde offerte. Onze receptionisten zullen u daarbij uitgebreid adviseren over alle benodigde werkzaamheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en ongeplande stilstand van de truck voorkomen wordt.

 

Flexibele planning

In overleg met uw wagenparkbeheerder maakt onze receptie desgewenst een planning, waarbij de optimale inzet van uw vloot het uitgangspunt is. Het is zelfs mogelijk uw wagenparkbeheer geheel aan onze medewerkers uit te besteden, zodat u zich kunt richten op de dagelijkse zaken.

 

International Trucks Service (ITS)

Bij een eventuele stranding zijn wij uiteraard 24/7 beschikbaar via ITS voor hulp in Nederland of daar buiten.