NL EN DE

De nieuwe CF & XF: transportefficiëntie in overtreffende trap

31 mei 2017 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  De nieuwe CF & XF: transportefficiëntie in overtreffende trap

In haar streven naar de ultieme transportefficiëntie heeft DAF de CF en XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. De nieuwe DAF modellen bouwen voort op de geweldige reputatie van de DAF Euro 6-trucks. Ze bieden alle voordelen die u gewend bent, zoals de alom bekende betrouwbaarheid, duurzaamheid en het hoge rendement en ongeëvenaarde chauffeurscomfort, maar nu alles in overtreffende trap.

 

 

Een nieuwe norm

DAF heeft een hele reeks verbeteringen geïntroduceerd om uw rendement per kilometer te verhogen en de milieubelasting te verminderen. De nieuwe CF en XF zijn de nieuwe norm in transportefficiëntie en de maatstaf voor chauffeurscomfort. In het kort: De absolute top.

 

Exterieurontwerp

Nieuwe ontwerpelementen maken de nieuwe CF en XF tot de meest opvallende trucks op de weg. Deze elementen dragen ook bij aan de uitstekende aerodynamica die uw transportefficiëntie ten goede komen. Lees hier meer.

 

Aandrijflijn

De toppositie innemen op het gebied van brandstofefficiëntie is het resultaat van een perfecte geïntegreerde aandrijflijn, samengesteld uit motoren, transmissies en achterassen die elk stuk voor stuk technische hoogstandjes zijn. Lees hier meer.