NL EN DE

DAF geniet al 45 jaar volste vertrouwen

13 apr 2017 Allers  /  Allers-Allround  /  Afgeleverd  /  DAF geniet al 45 jaar volste vertrouwen

Eenmaal DAF, altijd DAF. Het gaat zeker op voor Internationaal Transportbedrijf R. van Heur in Kelpen-Oler. Sinds de oprichting in 1972 rijdt het bedrijf al DAF en nog altijd naar volle tevredenheid. Ook de nieuwe DAF XF Euro 6 generatie overtuigt weer, vooral vanwege de verbazingwekkend gunstige verbruikscijfers en het rijcomfort. Zeven nieuwe XF 460 FT-trekkers maken inmiddels deel uit van de vloot, geleverd door dealer Allers Bedrijfswagens Venlo BV.

 

‘DAF zit bij ons een beetje in het bloed. Dat kun je wel zeggen ja’, aldus Ron van Heur, directeur en eigenaar van het transportbedrijf met zijn naam. ‘Die loyaliteit komt doordat we goede ervaringen hebben met dit merk, het verbruik en de service. Waarom zou je dan veranderen? Vooral omdat ook de nieuwe XF’s heel goed bevallen, zowel door het brandstofverbruik als het comfort. De chauffeurs hebben het naar de zin in de nieuwe cabine.’
De eerste, afgeleverde nieuwe DAF XF 460 FT-trekker heeft inmiddels circa 350.000 kilometer op de klok. Voldoende dus om al een redelijk beeld te kunnen schetsen van verbruik, betrouwbaarheid en rijcomfort.

 

Internationaal en grote diversiteit aan goederen
Het vervoer bij Internationaal Transportbedrijf R. van Heur is divers. De ritten zijn in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Groot Brittannië, Frankrijk en Denemarken. Het bedrijf maakt gebruik van met zeil gesloten tautliners, open trailers en opleggers met verrijdbare kranen, dubbelstock trailers en tautliners met kooiapen. Ook verzorgt het transportbedrijf voor klanten op- en overslag, waarbij opvallend zware goederen zijn om te laden dankzij heftrucks met een hefcapaciteit van 15 ton.
Het bedrijf telt momenteel 30 medewerkers en 26 trucks. ‘Wij bedienen een vaste klantenkring in diverse takken van vervoer met goed gemotiveerde chauffeurs, die doorgaans reeds jaren in dienst zijn. Alle chauffeurs zijn in het bezit van VCA, ADR stukgoed en ADR tank certificaten. Met goed onderhouden materieel staat het team van Van Heur nog steeds voor kwaliteit en voor dezelfde principes die destijds golden bij de start in 1972 met één DAF.’

 

Zeven nieuwe DAF XF-trekkers voor Van Heur Transport