NL EN DE

DAF 90th Anniversary Edition

09 feb 2018 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  DAF 90th Anniversary Edition

Een speciale editie voor een speciaal jubileum

Ter gelegenheid van ons 90-jarig jubileum bieden wij u de unieke kans om eigenaar te worden van een exclusieve limited edition van de bekroonde nieuwe DAF XF (FT 4×2). Deze speciale trucks worden geleverd met een uniek en stijlvol exterieur, een uiterst luxe interieur en full-option specificaties standaard gemonteerd. De aandrijflijn is uitgerust met de geavanceerde MX-13-motor met 530 pk.

 

Ontdek deze speciale uitvoering

Ultramoderne styling met een historisch tintje
Een limited edition truck verdient een uniek interieur. Daarom hebben we alles uit de kast gehaald om de truck premium ontwerpelementen te geven waarmee hij een echte blikvanger op de weg wordt.

 

Historisch DAF-embleem
Om te illustreren dat de jubileumtruck boogt op een rijke geschiedenis, heeft het historische DAF embleem een prominente plaats gekregen op het front van de truck, tussen de grille en de voorruit.

 

 

Gelakte grillestrips
De horizontale grillestrips zijn gespoten in de cabinekleur (blauw voor de zwarte variant), voor een bijzondere en hoogwaardige uitstraling.

 

Speciale striping
De unieke striping is op de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de cabine en side-skirts aangebracht, zodat deze special edition direct herkenbaar is.