NL EN DE

Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst

05 dec 2018 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst

Op vrijdag 23 november jl. vond in Nieuwegein de finale plaats in de wedstrijd voor de titel “Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst”. De wedstrijd om deze begeerde en prestigieuze titel wordt jaarlijks georganiseerd door AMT in samenwerking met een aantal andere partijen.

 

Allers werd in deze finale vertegenwoordigd door onze collega Niels van de Goor van onze vestiging in Venlo en leerling aan de Truck Academy te Helmond. Uit de voorrondes, waaraan honderden andere techneuten uit het hele land deelnamen, was Niels eerder dit jaar, samen met drie andere Bedrijfsautotechnici, als finalist uit de bus gekomen.

 

In een uiterst spannende finale kreeg elke finalist een flink aantal lastige opdrachten voor zijn kiezen (afbeelding 1) en werd Niels uiteindelijk nipt tweede (afbeelding 2).

 

Graag zetten wij Niels op deze plaats nog even flink in het zonnetje en feliciteren we hem nogmaals met deze topprestatie.

 

Afbeelding 1 – Niels in volle concentratie

 

 


  [caption id="attachment_2756" align="alignleft" width="600"] Afbeelding 2 – Niels (links) neemt de 2e prijs in ontvangst[/caption]