NL EN DE

Allers

Allers  /  Allers

“24/7 staat ons team van deskundigen klaar om uw transport in beweging te houden”


Centrale ligging Allers Bedrijfswagens bevindt zich zowel fysiek als met haar dienstverlening in het logistieke hart van Europa. De kruisende lijnen van de Noord-Zuid en de Oost-West transport corridors lopen langs de vestigingen van Allers. Ons verzorgingsgebied strekt zich uit van oostelijk Noord-Brabant over heel Limburg en Nordrhein-Westfalen. Alle transport van de Rotterdamse en Antwerpse havens naar het Ruhrgebied passeert ons. Dat geldt ook voor de meeste goederen die naar Oost- en Zuid-Europa worden vervoerd. Allers Bedrijfswagens, dé all-round dienstverlener van mobiliteit aan de transportbranche.  
Makkelijk bereikbaar Al onze vestigingen liggen direct aan belangrijke autosnelwegen. Wij beschikken over diverse simpele en doeltreffende concepten voor optimale dienstverlening, zoals: o Verkoop nieuwe bedrijfswagens en toebehoren o Aan- en verkoop van gebruikte trucks en volgwagens o Totale Care onderhouds- en reparatiefaciliteiten voor complete combinaties, inclusief opbouw o Specialisatie in o.a. hydrauliek, laadkranen, laadkleppen en bussen o Volledige certificatie voor wettelijke keuringen en controles o Online en offline verkoop van alle partsbenodigdheden voor uw bedrijfsvoering o Verhuur van bedrijfswagens voor korte en lange termijn o Uitgebreide lease-, financierings- en verzekeringsfaciliteiten o Wereldwijde im- en export Allers Bedrijfswagens, compleet, innovatief en altijd bereikbaar.  

DAF dealer
Allers Bedrijfswagens is een full-service DAF dealer met acht vestigingen in een aaneengesloten verzorgingsgebied. Wij beschikken over 135 gecertificeerde en door DAF Trucks getrainde technici om uw bedrijfswagens optimaal mobiel te houden. De 30 medewerkers van onze afdeling Verkoop zijn zeer deskundigen en zoeken samen met u naar de juiste transportoplossing.

Ook voor gebruikte bedrijfswagens kunt u bij Allers terecht. Op Trade Port West in Venlo hebben wij continue een grote voorraad aan vooral jonge DAF-bedrijfswagens, die technisch en economisch een uitstekend alternatief bieden voor een nieuwe bedrijfswagen.

Allers Bedrijfswagens, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en keiharde kwaliteitsgaranties.