NL EN DE

Allers start samenwerking met VDL Translift

21 jul 2017 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  Allers start samenwerking met VDL Translift

Diverse leveranciers op het gebied van huisvuilvoertuigen zijn al een samenwerking met Allers Bedrijfswagens aangegaan om de gebruikers van hun componenten optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook VDL Translift heeft onlangs besloten de samenwerking met Allers Bedrijfswagens te formaliseren.

 

Onlangs heeft VDL Translift aan de Firma Baetsen twee nieuwe voertuigen afgeleverd die in het Land van Cuijk gestationeerd worden. Hier gaan zij hun inzameltaken volbrengen. Beide voertuigen zijn voorzien van de nieuwste VDL zijbelading. Reparatie en onderhoud van deze opbouwen en zijbeladingen zijn ondergebracht in een full-service R&M-contract van VDL Translift.

 

Twan Schripsema, manager after sales: “In samenwerking met VDL Translift zal Allers Bedrijfswagens Boxmeer deze voertuigen voorzien van het noodzakelijke preventieve onderhoud. Bij eventuele calamiteiten voeren wij de noodzakelijke reparaties uit. Indien nodig regelt VDL de noodzakelijke ondersteuning en voertuigspecifieke opleidingen van de monteurs. Full-service plus dus.”.

 

Deze voorgenomen samenwerking is – samen met de overeenkomsten met Geesink Norba en Haller – een perfecte aanvulling op het dienstenpakket van Allers Bedrijfswagens.

 

In de meeste vestigingen van Allers Bedrijfswagens kunt u terecht met al uw (huisvuil) inzamelvoertuigen. Van kraakpersopbouw tot containersystemen: onze monteurs staan voor u klaar.