NL EN DE

Allers kiest voor Exact / TruckVision

07 jul 2017 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  Allers kiest voor Exact / TruckVision

Allers Bedrijfswagens heeft voor haar financiële administratie gekozen voor de financiële software van Exact.

Hiermee spreekt Allers zich positief uit over de jarenlange relatie die zij heeft met Relead BV.

 

Allers Bedrijfwagens heeft zorgvuldig gekeken naar mogelijkheden van andere partijen, de conclusie is dat Exact in combinatie met TruckVision een goede basis vormt voor de toekomst.

 

Jeroen Engelhart, verantwoordelijk voor de ICT-keuzes binnen Allers Bedrijfswagens: “Dit is een keuze voor de lange termijn. Wij gaan voor het nieuwe TruckVision DMS waarvan Exact een belangrijk onderdeel gaat uitmaken. Eerst starten we met de financiële modules van Exact in combinatie met de scansoftware van Scan Sys.

 

Het compleet geïntegreerde pakket van Exact en de kennis van de bedrjifswagenbranche bij Relead zijn de belangrijkste redenen om voor Exact/TruckVision te kiezen.

 

Of zoals Rob Weinberg, directeur Allers Bedrijfswagens, het formuleert: “Wij hebben vertrouwen in de combinatie Exact / Relead!”.

 

Allers zal een actieve rol gaan spelen bij het onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de samenwerking tussen Relead en Exact.

 

Allers, Relead, Scan Sys en Exact hebben er alle vertrouwen in de implementatie tot een succes te maken.

 

 

 

Erik Pongers (Exact) , Bart Jager (Relead) , Rob Weinberg (Allers)  en Jeroen Engelhart (Allers) ondertekenen de overeenkomst