NL EN DE

Allers huldigt haar jubilarissen tijdens de feestavond

03 dec 2018 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  Allers huldigt haar jubilarissen tijdens de feestavond

Op zaterdag 27 oktober 2018 werden tijdens een drukbezochte feestavond van de Allers Bedrijven maar liefst 15 jubilarissen tegelijkertijd in het zonnetje gezet.
Alle jubilarissen werden door de directie persoonlijk toegesproken, waarbij werd ingegaan op ieders specifieke verdienste voor het bedrijf en hun jarenlange inzet. De medewerkers die een 25 of 40 jarig dienstjubileum vierden, kregen uit handen van de directie de welbekende zilveren of gouden Allers Speld van Verdienste.

 

Jubilarissen 25 jaar in dienst:

Bart Bongaerts  Administrateur Venlo
Ivonne van Bree  Verkoopsecretaresse Venlo
Frank Huisman  Adjunct directeur sales
Anita Kroef   Debiteurenadministrateur Venlo
Klaus Engels   Verkoper Krefeld
Eddy Geppert  Bedrijfsautotechnicus Krefeld
Bernard Kusch  Bedrijfsautotechnicus Krefeld
John Roeven   HR Advisor Venlo
Baer Coort    Oproepchauffeur Venlo

 

Jubilarissen 40 jaar in dienst:

Vester Martens  Bedrijfsautotechnicus Venlo
Hans Verhaag  Directeur

 

Jubilarissen 50 jaar in dienst:

Voor het eerst in het ruim 73 jarige bestaan van het bedrijf konden nu ook twee medewerkers met een dienstverband van 50 jaar gehuldigd worden: de heren Hans Schouwenberg en Peter Ververgaard waren in 2018 namelijk 50 jaar aan Allers verbonden!

 

Gestart in de functie van leerling-monteur op de vroegere locatie in Tegelen wisten beide medewerkers door te groeien naar de functie van voorman. De laatste jaren was Hans werkzaam als technisch administratief medewerker en Peter in de functie monteur opbouw nieuwe voertuigen.
Inmiddels is zowel voor Hans alsook voor Peter een nieuwe levensfase aangebroken want sinds kort genieten beiden van hun welverdiende ouderdomspensioen.

 

Nog een bijzondere gebeurtenis
Naast alle genoemde jubilarissen werden er die avond ook nog twee oud-medewerkers in het zonnetje gezet. Want ondanks hun eerdere pensionering zijn de heren Jac Kessels en Loek Jentjens nog steeds aan Allers verbonden: Jac is momenteel nog werkzaam als oproep-chauffeur en Loek werkt nog parttime als coördinator beheer en onderhoud van gebouwen. Jac trad in 1963 in dienst als leerling-monteur en Loek trad één jaar later in 1964 eveneens in de functie van leerling-monteur in dienst.  Beiden zijn daarmee 54 resp. 53 jaar aan Allers verbonden.

 

Als dank voor hun jarenlange betrokkenheid ontvingen de vier heren elk een mooi brons beeld als teken van blijvende verbondenheid.

 


Van links naar rechts:: Rob Weinberg, Peter Ververgaard, Hans Schouwenberg, Bart Bongaerts, Ivonne van Bree, Frank Huisman, Jac Kessels, Anita Kroef, Klaus Engels, Eddy Geppert, Bernard Kusch, John Roeven, Loek Jentjens, Baer Coort, Hans Verhaag en Vester Martens.

 

 

 

 


De 50 jaar jubilarissen Hans Schouwenberg en Peter Ververgaard worden toegesproken door directeur Hans Verhaag

Directeur Rob Weinberg eert Sjaak Kessels en Loek Jentjens voor de meer dan 50 jaar verbondenheid aan Allers Bedrijfswagens.