NL EN DE

Allers bij On Stage Venlo

12 apr 2017 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  Allers bij On Stage Venlo

Dinsdag 28 maart was Allers Bedrijfswagens actief betrokken bij de Doedag van On Stage regio Venlo.  On Stage Venlo is een jaarlijks terugkerend beroepenfeest voor de 1200 VMBO-leerlingen van Citaverde, Bouwens van der Boije College, Den Hulster, Blariacumcollege, Valuas College, De Velddijk en het Wildveld in de regio Venlo. Dit jaar werd het Beroepenfeest georganiseerd in Toverland.

 

On Stage is een landelijk concept waaraan 17 regio’s deelnemen. Allers Bedrijfswagens neemt deel in de regio’s Roermond, Venlo en Weert. Voor elke regio worden twee On Stage dagen georganiseerd. Tijdens het Beroepenfeest krijgen leerlingen de mogelijkheid om te netwerken met de meer dan 200 bedrijven en overheden in hun regio. Leerlingen die tijdens het Beroepenfeest interesse tonen in Allers Bedrijfswagens nodigen wij uit voor een bedrijfsbezoek.

Dat gebeurt dan op de Doedag. Hierbij maken leerlingen kennis met de activiteiten van de bedrijven. En natuurlijk wordt er op een Doedag iets gedaan. Bij Allers hebben de deelnemers aan de Doedag een heuse voertuigcontrole uitgevoerd.

 

On Stage is voor Allers Bedrijfswagens een leuke manier om nog meer te kunnen vertellen en laten zien van onze bedrijven en hun activiteiten. Geïnteresseerde jongeren krijgen op deze manier een goed beeld van alles dat Allers doet, zodat zij een juiste beroepskeuze kunnen maken. En wie weet zien we ze over een paar jaar wel terug in een van onze bedrijven.

 

On Stage activiteiten van Allers Bedrijfswagens:

          Beroepenfeest Roermond           9 februari 2017

          Doedag Allers Roermond             9 maart 2017

          Beroepenfeest Venlo                    14 maart 2017

          Doedag Allers Venlo                      28 maart 2017

          Beroepenfeest Weert                   11 april 2017

          Doedag Allers Weert                     23 mei 2017

 

Stand van Allers

Zo werkt een voertuigkeuring dus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Impressie van het Beroepenfeest in Toverland