NL EN DE

Aflevering 100ste voertuig in 2017 voor Baltic Transline

08 feb 2018 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  Aflevering 100ste voertuig in 2017 voor Baltic Transline

In de allerlaatste dagen van het afgelopen jaar hebben we op onze vestiging in Weert de 100ste XF van 2017 af mogen leveren aan Baltic Trasline uit Litouwen. 100 voertuigen die volledig als uitbreiding van hun wagenpark hebben gediend.

De voertuigen zijn verkocht door DAF Trucks international Fleetsales in samenwerking met de lokale dealer Centrako in Litouwen. Om de doorlooptijd van de aflevering te minimaliseren worden de voertuigen bij Allers Bedrijfswagens in Weert afleveringsklaar gemaakt.

 

Tevens worden de voertuigen in Weert voorzien van die delen die af band niet gemonteerd en of door DAF rechtstreeks geleverd kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de montage van een special voor de Oost-Europese landen ontworpen dakairco of de “On Board Units” van Toll Collect voor de registratie en automatische betalingen van de Duitse “Maut”.

Door de assemblage op onze vestiging in Weert uit te voeren is de doorlooptijd van aflevering fabriek tot aan aflevering klant te verkleinen tot minder dan een week. Buiten de snelheid zijn ook de risico’s van het transport tot een minimum beperkt. Verder is de klant in de gelegenheid om op zijn eerste rit de ook in onze regio’s aangeschafte trailers op te halen. Dit spaart de klant ook een lege rit vanuit Litouwen.

 

Buiten het afleveren van het voertuig is de kwaliteit van het product en de nazorg natuurlijk bepalend voor een eventueel positief vervolg.

Ook hier mogen we vaststellen dat zowel de kwaliteiten van de DAF XF Euro6 en de geleverde service van de dealer(s) aan alle wensen en eisen van de klant voldoet.

Inmiddels zijn de eerste 10 voertuigen als uitbreiding voor 2018 een feit. Op dit moment wordt er in Weert de laatste hand aan deze voertuigen gelegd. Verder zijn er zeer positieve geluiden voor een nog groter aantal voor de rest van dit jaar.

 

Blijkt eens te meer dat Kwaliteit en goede onderlinge samenwerking alleen maar winnaars kent.