NL EN DE

EuroPart Favorieten januari 2018: Da’s een goed Nieuwjaar

02 jan 2018 Allers  /  Allers-Allround  /  Nieuws  /  EuroPart Favorieten januari 2018: Da’s een goed Nieuwjaar

Natuurlijk heeft onze partner EuroPart ook in 2018 weer Top-aanbiedingen tegen een uitstekende prijs. Hierbij de aanbiedingen van januari.

 

Goed gereedschap onderweg en op de thuisbasis is een ‘must-have’ om kleine problemen snel zelf op te lossen. Een complete 32 delige TORSIONpower® bit-set van KS-Tools heeft u deze maand al vanaf € 29,50. De bits zijn gemaakt van S2 Speciaal Staal.

 

Voor goed zicht, zeker als er weer gestrooid is, is voldoende ruitensproeiervloeistof in uw voertuig essentieel. Wist u trouwens dat het wettelijk strafbaar is als uw reservoir leeg is? Maar geen zicht is erger dan een boete, dus houd uw ruitensproeier gevuld. Met onze ruitensproeierantivries zorgt u er voor dat het vloeibaar en dus bruikbaar blijft. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vanaf nog geen € 0,98 per liter houdt u de ruitensproeier goed tot -60°C. Een literfles heeft u al vanaf € 1,30.

 

Als u dan toch uw zicht goed wilt houden, kijk dan gelijk even naar uw ruitenwissers. Deze maand heeft u al een EuroPart-ruitenwisser van 65 cm voor € 6,50.

Uiteraard zijn ook andere maten voordelig te verkrijgen. Bekijk daarvoor de folder of onze website.

 

Glijschade of kleine aanrijdingen met straatmeubilair? Een bumper is zo beschadigd. Via EuroPart leveren wij al carrosseriedelen vanaf € 9,50.

Een volledige bumper voor een Iveco Stralis heeft u al voor € 459,50.

 

Bekijk alle acties van deze maand in de Favorieten. Klik op de afbeelding om de folder te openen.

 

Acties trucks, trailers en lichte bedrijfswagens geldig van 01-01-2018 tot en met 31-01-2018